Last news in Fakti

17 Юни, 2022 16:33 1 460 1

Леонардо проговори след уволнението от ПСЖ

  • леонардо-
  • псж

Бразилецът бе разкаран след поредния провал в Шампионската лига

Леонардо проговори след уволнението от ПСЖ - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият вече спортен директор на ПСЖ - Леонардо, проговори за пръв път, откакто бе уволнен от поста си веднага след края на сезона. Той изрази огорчение, но и уважение към бившите си работодатели в интервю за L'Equipe.

Когато клубът иска да те разкара, няма приятен начин това да се случи. Искаше ми се да остана още, но разбирам, че подобни неща се случват“, каза бразилецът пред френското издание.

Той отговори и на спекулациите, че Килиан Мбапе е поставил условие за уволнението му, за да поднови контракта си с клуба. Според Леонардо, това е нелепо, а най-важното в крайна сметка е, че играч от подобна класа е решил да остане.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пффффф

    0 0 Отговор
    Смее ли да каже нещо срещу тях. Като ги знае на какво са способни...