Last news in Fakti

18 Юни, 2022 11:48 2 824 4

Лорен Симпсън показа как вае съвършеното си дупе (ВИДЕО)

  • лорен симпсън-
  • фитнес

Фитнес инструкторката отново доказва, че си разбира от работата

Водещата фитнес инфлуенсърка в социалните мрежи - Лорен Симпсън, пусна нова серия от видеа, в които да сподели наученото за ваенето на съвършеното дупе.

Инструкторката разделя упражненията на две, тъй като глутеусът не е толкова прост мускул, колкото мнозина сигурно подозират. Упражненията са за горната и долната част на дупето.

View this post on Instagram

A post shared by Lauren Simpson (@laurensimpson)

Голяма част от упражненията залагат на баланса, тъй като вече би трябвало всички да знаем, че техниката превъзхожда тежестта.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Познавач

    5 0 Отговор
    Вае го предимно с пластичната хирургия и малко тренировки в залата колкото да зариби ахмаците да гледат и цъкат на профила й!
  • 3 Гастро Брък

    3 0 Отговор
    Ей голям П Ъ Р ДЕ ЛНИК БЕ
  • 4 Лорен Симпсън

    3 0 Отговор
    За това дупе само секс но............в правилната дупка