Last news in Fakti

18 Юни, 2022 19:33 1 598 3

Сребро и бронз на Калейн и Николова в Тел Авив

  • боряна калейн-
  • стилияна николова-
  • художествена гимнастика

Двете ни млади надежди в художествената гимнастика стигнаха до медали на Европейското

Сребро и бронз на Калейн и Николова в Тел Авив - 1
Снимка: БГНЕС

Боряна Калейн и Стилияна Николова се качиха на почетните стълби на Европейското първенство по художествена гимнастика в Тел Авив, научихме от Sportal.

Калейн събра общо 135.500 в многобоя и така за втора поредна година се добра до медалите в турнира и остана на едно място от върха.

В дебюта си при жените Николова пък спечели 131.500 точки и се класира трета в дисциплината.

Даря Атаманова от домакините пък се добра до абсолютната титла от надприварата, обирайки златните медали.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Нещо пак не е както и се иска...

    0 0 Отговор
    "Даря Атаманова от домакините пък се добра до абсолютната титла от надприварата, обирайки златните медали." - тази мома си е чиста рускиня, но едва ли щеше да е част от руския национален отбор, ако първенството бе справедливо . Така че си направете си извода къде би била префаворизираната ни сънародничка Сега можем пак да се възторгваме в собствените си очи... А и да отбележа - пише се "надпрЕвара", а не "надпрИвара".
  • 2 гръндж

    0 0 Отговор
    Дария Атаманова от домакините пък се добра до абсолютната титла от надпрЕварата, събирайки златните медали.Атаманова със сигурност е рускиня. Нищо,че пишат фамилията й като Атаманов/ф/. И германката също е с руски произход.
  • 3 Ивелина Станкова

    0 0 Отговор
    За Боряна е сигурно,че й предстои световна шампионска титла. Мъничката, смела бебочка Стилияна Николова също върви по нейния път.