Last news in Fakti

19 Юни, 2022 17:03 5 300 2

Съседи подозират носител на титла от „Големия шлем“, че снима порно в дома си

  • доминик тийм-
  • порно

Той признава, че е нормално хората да са объркани от ситуацията

Съседи подозират носител на титла от „Големия шлем“, че снима порно в дома си - 1
Снимка: БГНЕС

Бившата първа ракета на Австрия - Доминик Тийм, попадна в странна житейска ситуация, след като негови съседи го докладваха на полицията, че снима порно в дома си, пише Marca.

Носителят на титлата от Откритото първенство на САЩ през 2020 г. признава, че е нормално хората да са объркани, защото всъщност тренира усърдно у дома, а това го кара да издава звуци, наподобяващи работата на актьор от филмите за възрастни.

Тийм обаче приема инцидента с усмивка и успокоява съседите си, че не върши нищо нередно. Той се извинява и за безпокойството им, но ги помоли да се свържат първо с него, ако друг път ги притеснява.

В момента тенисистът лекува тежка травма в китката, докато се опитва да възвърне достатъчно добра физическа форма, с която отново да атакува трофеите от „Големия шлем“.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Има пари

    5 1 Отговор
    Тренира за китка, не снима порн0!
  • 2 Л.Ф. Селин

    2 1 Отговор
    То е по-нормално да снима порно, отколкото да играе тенис в дома си 😄