Last news in Fakti

19 Юни, 2022 20:03 1 645 3

Кайседо вече е свързван с мексикански гранд

  • жорди кайседо-
  • цска-
  • тигрес

Парагваецът за пореден път е спряган за трансфер извън ЦСКА

Кайседо вече е свързван с мексикански гранд - 1
Снимка: БГНЕС

За пореден път централният нападател на ЦСКА - Жорди Кайседо, е свързван с трансфер в чужбина, като този път издание AS Mexico обяви, че има интерес към него от страна на един от най-именитите клубове в северноамериканската страна.

Твърди се, че Тигрес следи развитието на тарана от известно време и през настъпващото лято се очаква да бъде отправена оферта за него.

На няколко пъти обаче „армейците“ заявиха, че са отхвърлили оферти за Кайседо, като най-прясната такава е от Бешикташ.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ветеринарен психолог

    3 3 Отговор
    Завалията. Чудят се кого да излъжат да му го харижат,
  • 2 3.14К

    9 0 Отговор
    Ако за новия сезон останат Кайседо, Жеферсон и Бусато, даже и с новият треньор ЦСКА ще са извън тройката. За първият поне могат да вземат хубави пари, но трябва да го разкарат задължително. Цялата игра в атака е подчинена само на него, а той е абсолютен дърводелец и разчита само на физика без грам мисъл и умения за колективна игра.Първа топка, гардиране, двойно, нормално взаимодействие, забравете ги тези неща. За Жеферсон още преди две години съм го кръстил пешеходец, които подава само назад и в страни. Това го казва едва сега и Паро Никодимов. Бусато ще те извади в един мач и 3-4ще се издъни. При него всичко е на късмет, а не на класа. Продавай!

    Коментиран от #3

  • 3 Мишо

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "3.14К":

    Не съм съгласен...Бусато е един от най-добрите вратари в историята на ЦСКА .,.най- важното е че той обича ЦСКА и България и се раздава...ако всички чужденци бяха като него,ЦСКА щеше вече да е шампион.,