Last news in Fakti

20 Юни, 2022 20:03 1 303 0

Нюкасъл вади €60 млн. за френски национал

  • нюкасъл юнайтед-
  • байер леверкузен-
  • муса диаби

Дългоочакваните звездни трансфери са напът да се реализират

Нюкасъл вади €60 млн. за френски национал - 1
Снимка: БГНЕС

Нюкасъл Юнайтед все още не е направил и един звезден трансфер, с който високите очаквания към арабските собственици да се оправдаят, но това е напът да се промени, ако информацията на The Sun се потвърди, че Муса Диаби е пред сделка със „свраките“.

Смята се, че 22-годишното крило на Байер Леверкузен ще струва около €60 млн., независимо, че преди три години той пристигна от ПСЖ срещу едва €15 млн.

През изминалата кампания френският национал вкара 17 и асистира за 14 попадения в цветовете на „аспирините“, с което се превърна в един от най-атрактивните флангови нападатели в Европа.

Sky Germany междувременно допуска, че „парижани“ може и да си го върнат, след като Анхел Ди Мария официално заяви, че си тръгва от клуба, но шансовете на Нюкасъл на този етап изглежда по-големи.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА