Last news in Fakti

21 Юни, 2022 19:33 1 489 1

Христо Порточанов призова за кардинална промяна в БФС, която ще свали напрежението наполовина

  • кирил домусчиев-
  • христо порточанов-
  • венци стефанов-
  • бфс

Бившият кандидат-президент иска да вземем пример от останалите страни в Европа

Христо Порточанов призова за кардинална промяна в БФС, която ще свали напрежението наполовина - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият кандидат-президент за БФС - Христо Порточанов, призова за кардинална промяна в Изпълнителния комитет на БФС, с която да се намали напрежението наполовина. Той предлага да вземем пример от останалите водещи футболни сили.

Трябва да има промяна. В Изпълнителния комитет на БФС не може да има президенти и собственици на футболни клубове. Напрежението ще се свали с 50%. Първенството трябва да се администрира от Професионалната лига, както е навсякъде в нормалните държави“, каза Порточанов пред вестник „България Днес“, цитиран от Sportlive.

Именно хора като Кирил Домусчиев и Венци Стефанов са основната причина фенове и анализатори да са почти единодушни, че в последните десетина години елитното ни първенство се дирижира в една или друга посока, защото те имат личен интерес Лудогорец и Славия да постигат определени резултати.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ТАКА Е

    4 0 Отговор
    ЦЯЛОТО КОРУМПИРАНО ОТ ДОМУСА БФС, ДА СЕ ОМИТА ВЕДНАГА!