Last news in Fakti

22 Юни, 2022 19:33 967 1

Кузманов се добра на крачка от „Уимбълдън“

  • димитър кузманов-
  • педро качин-
  • уимбълдън

Българинът преодоля и втория предварителен кръг

Кузманов се добра на крачка от „Уимбълдън“ - 1
Снимка: БГНЕС

Квалификациите за Откритото първенство на Великобритания навлизат в своя финален етап, като надеждата за България е, че Димитър Кузманов ще успее да се класира за турнира, тъй като преодоля и втория предварителен кръг.

„Мико“ срещна сериозна съпротива от аржентинеца Педро Качин, като мачът им приключи в три сета - 6:4, 3:6 и 6:4. Мачът продължи над 2 часа и 15 минути.

Последният съперник на Кузманов е Енцо Куаро от Франция. Димитър е по-високо в ранкинга на ATP - 175 срещу 207, но разликата в класирането извън топ 100 не е от чак толкова голямо значение. Двамата ще играят в четвъртък (23 юни) след 13:00 часа българско време.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    0 0 Отговор
    Младежът е Куако,а не Куаро!!!!