Last news in Fakti

22 Юни, 2022 21:03 975 0

Мечтата за Лаутаро, Лукаку и Дибала в Интер може и да не се реализира - Милан се нареди на опашката за Пауло

  • пауло дибала-
  • интер-
  • ювентус-
  • милан

„Нерадзурите“ може и да не успеят да балансират финансите за подобен ход

Мечтата за Лаутаро, Лукаку и Дибала в Интер може и да не се реализира - Милан се нареди на опашката за Пауло - 1
Снимка: БГНЕС

Ромелу Лукаку официално се завърна в Интер, макар и под наем, а мечтата на феновете, че ще се заформи атомно трио с Лаутаро Мартинез и Пауло Дибала може и да не се реализира по плана на Бепе Марота, според спортния журналист Джанлука Ди Марцио.

Основната причина е, че „нерадзурите“ може и да не намерят нужния баланс във финансите си, за да си позволят да издържат толкова много звезди на едно място. Не бива да забравяме, че там е още и Един Джеко, който по информация на Salary Sport също получава около €170 хил. на седмица.

Ди Марцио твърди, че Дибала очаква по €7 млн. на година, за да играе, където и да било, а това за стандартите в Италия си е доста висока сума.

Милан междувременно може да се намеси, ако преговорите с градския съперник се проточат, макар там администрацията да държи още по-изкъсо бюджета, независимо от честите смени на собствеността.

Пауло Дибала официално ще се превърне в свободен агент от 1 юли, като има още около седмица време, в което ще бъде играч на Ювентус.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА