Last news in Fakti

23 Юни, 2022 16:03 1 199 3

Бивш вицепрезидент на БФС оглави федерацията по биатлон

  • атанас фурнаджиев-
  • бадминтон-
  • бфс

Изглежда управленските му амбиции в спорта намериха друг пристан

Бивш вицепрезидент на БФС оглави федерацията по биатлон - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият вицепрезидент на БФС - Атанас Фурнаджиев, официално днес бе избран за президент на Българската федерация по биатлон (БФБ).

Той наследява на поста Екатерина Дафовска, която по-рано подаде оставка след конфликт с министъра в оставка - Радостин Василев.

Фурнаджиев в продължение на години бе част от екипа на Борислав Михайлов, а през 2019 г. реши да се кандидатира за поста му, но амбициите му бързо бяха охладени от доскорошния му шеф. В началото на годината той обяви, че спира със спортната администрация, за да се фокусира върху хотелиерския си бизнес, но ето, че бързо е променил решението си за това.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пилето във Фурната

    6 0 Отговор
    Много некадърен и алчен за пари човек е ФурнаДжиев
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Дамаджони уокър

    4 0 Отговор
    Няма ли някой който е дал много на този спорт та избраха точно него???Краси Анев е един от тях