Last news in Fakti

24 Юни, 2022 19:03 1 429 3

Сър Джеки Стюарт: Време е Люис Хамилтън да се пенсионира

  • люис хамилтън-
  • джеки стюърд-
  • formula 1-
  • mercedes

7-кратният шампион на Formula 1 тази година е много далеч от битката за титлата

Сър Джеки Стюарт: Време е Люис Хамилтън да се пенсионира - 1
Снимка: БГНЕС

Сър Джеки Стюарт изглежда се превърна в първото голямо име от моторните спортове, което открито призова сър Люис Хамилтън да се пенсионира, докато може.

В момента той страда, защото съотборникът му (Джордж Ръсел) бе по-бърз от него в квалификациите до момента през годината, а това ще е трудно да го преодолее. Мисля, че му е време да се пенсионира“, каза Стюарт в подкаста The Convex Conversation, цитиран от Eurosport.

37-годишният Хамилтън е шести в генералното класиране на Formula 1 от началото на сезона, като изостава с почти 100 точки зад миналогодишния си конкурент за титлата - Макс Верстапен.

Ръсел междувременно е в подножието на лидерите със 111 точки, като на няколко пъти бяха уловени разговори в отбора на Mercedes, в които по-младият пилот е призован да отстъпи място на звездата, но 7-кратният шампион категорично отказва и дава възможност на своя сънародник да гради име за себе си.

Стюарт също така подчерта, че Люис Хамилтън вече гради бизнес с музика, култура, дрехи и акции, така че го посъветва да се възползва от имиджа си на най-добрия пилот на своето време, за да продължи кариерата си в друга посока.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Брабус

    8 9 Отговор
    Предвид,че не си постигнал и наполовина от успехите на Хамилтън - НЕ ДАВАЙ СЪВЕТИ!!!
  • 2 Нико Хам

    6 1 Отговор
    Лесно беше с добра кола,не се налагаше да се доказвам.Ами сега?
  • 3 Да бе да

    0 2 Отговор
    "Сър Джеки Стюарт"

    Дами и господа от Факти ! ( приятелски съвет)

    В Английския няма име Джеки! Има Джак / и ( Jack / ie)
    Също има Джейк ( Jake ), но не и комбинация от двете !

    Също няма , Майкъл Джексън или Джек Лондон, има Майкъл Джаксън и Джак Лондон ! Благодаря ви за вниманието ... ооо Няма и Марк Твен , има Марк Туейн ✌