Last news in Fakti

27 Юни, 2022 22:03 1 032 1

Звездата на Бразилия похвали София за атмосферата около Лигата на нациите

  • бруно резенде-
  • бразилия-
  • лига на нациите

Бруно е щастлив от престоя си у нас

Звездата на Бразилия похвали София за атмосферата около Лигата на нациите - 1
Снимка: БГНЕС

Бруно Резенде изрази удовлетворението си от атмосферата, която родната волейболна публика създаде около етапа от Лигата на нациите, който се проведе през изминалата седмица в столичната „Арена Армеец“.

Беше прекрасна седмица тук в София, с великолепна публика и невероятна атмосфера. Да завършиш с победа винаги е хубаво. Сега трябва да отпразнуваме малко и да си починем “, каза капитанът на „Селесао“, цитиран от Sportal.

Бразилия завърши с успех гостуването си у нас, като съперник бе именно тимът на България.

В генералното класиране Франция и Полша делят първото място с 22 точки, като „петлите“ са едни гърди напред, благодарение на по-добрия си баланс в геймовете. Бразилия е на 6 място с 15 точки, а България на предпоследното 15 с 6 пункта.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гаглей

    1 1 Отговор
    Да то атмосферата е винаги добра като мачкаш на нула