Last news in Fakti

29 Юни, 2022 23:33 10 376 4

Скандал беляза успеха на Хармони Тан над Серина Уилямс на Уимбълдън

  • хармони тан-
  • серина уилямс-
  • уимбълдън-
  • тамара корпач

Партньорката ѝ на двойки не е доволна от решението ѝ

Скандал беляза успеха на Хармони Тан над Серина Уилямс на Уимбълдън - 1
Снимка: БГНЕС

Хармони Тан се превърна в една от големите сензации в тениса тази година, тъй като успя да победи Серина Уилямс на Уимбълдън при завръщането ѝ след година отсъствие от кортовете. Партньорката ѝ обаче беснее, защото успехът изглежда е главозамаял французойката, щом е решила да се откаже от надпреварата на двойки.

За съжаление партньорката ми на двойки - Хармони Тан, се оттегли от мача ни днес. Току що ми писа сутринта. Накара ме да чакам един час преди мача ни да започне. Много съм тъжна, разочарована и наистина сърдита, че не мога да играя в първия си турнир от „Големия шлем“. Не е честно спрямо мен. Не заслужавам това. Тя ме покани преди турнира, за да станем отбор на двойки и аз приех. Не съм я канила аз, а тя мен! Ако си съсипана след 3-часов мач предният ден, тогава не бива да играе професионално. Това е моето мнение“, написа Тамара Корпач в профила си в Instagram.

View this post on Instagram

A post shared by Tamara Korpatsch (@tami.korpatsch)

В тениса прекалено често атлетите пренебрегват турнирите на двойки, за да преследват славата и парите на сингъл. Това просто се оказва поредният такъв случай, но проблемът е, че другата тенисистка е мечтала за своя дебют отдавна, но ще се наложи да чака още поне година, за да се завърне на най-голямата сцена на трева.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 21 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хе хе

    15 4 Отговор
    Азиатките са коварни бе, нагласят хората според личните си сметки без скрупули.
  • 2 0987

    10 3 Отговор
    На Тами никой не и е виновен, че е слаб мравояд и не може да играе сингъл.

    Коментиран от #3

  • 3 Козмин

    8 1 Отговор

    До коментар #2 от "0987":

    Вярно прилича на мравояд.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.