Last news in Fakti

6 Юли, 2022 23:33 977 1

Винисиус коментира шансовете си да спечели „Златната топка“ пред Бензема (ВИДЕО)

  • винисиус жуниор-
  • златна топка-
  • карим бензема

Бразилецът си е поставил много висока цел за кариерата

Винисиус коментира шансовете си да спечели „Златната топка“ пред Бензема (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Винисиус Жуниор без съмнение бе един от най-добрите футболисти в света през изминалия сезон 2021/22, като дори мнозина смятат, че той трябва да получи „Златната топка“. Бразилецът говори по темата пред стрийминг канала Que Papinho.

Златната топка“ е нещо, което трябва да дойде по естествен път. Карим е на 35 години и сега той ще я спечели, докато Модрич я получи на 33. Имам много години, за да се развивам. Пътят е много дълъг за мен, ако Господ е решил да я спечеля един ден“, каза „Вини“.

Жуниор отбеляза победното попадение във финала на Шампионската лига срещу Ливърпул, а през цялата кампания се отчете с 22 попадения и 20 асистенции, превръщайки се в един от най-ефективните нападатели в Европа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Убаво е, че цигането

    1 0 Отговор
    Знае къде се намира! Като е стъпил здраво на земята, сигурен съм, че ще е спечели някои ден!!!