Last news in Fakti

7 Юли, 2022 18:33 945 0

Лапорта твърди, че все още не е получил отговор от Байерн за Левандовски

  • роберт левандовски-
  • барселона-
  • байерн мюнхен-
  • жоан лапорта

Президентът на Барселона изглежда не е чул публичните изяви на спортния журналист Рафаел Хонигщайн

Лапорта твърди, че все още не е получил отговор от Байерн за Левандовски - 1
Снимка: БГНЕС

Барселона изглежда все още очаква официален отговор от Байерн Мюнхен по повод офертата за привличането на Роберт Левандовски. Това потвърди президентът - Жоан Лапорта, след като бе помолен да коментира темата при представянето на Франк Кеси.

Босът на „каталунците“ изрази благодарности към поляка, че прави всичко необходимо, за да предизвика сделката, но разговорите между двата клуба изглежда не вървят никак добре.

По-рано спортният журналист от The Athletic - Рафаел Хонигщайн, обяви, че „баварците“ са отхвърлили въпросната оферта, тъй като очакват поне €50 млн. за Левандовски и то платени на момента, защото „Барселона може и да не съществува до няколко години“. Шегата бе приета от мнозина в спортните среди съвсем сериозно, защото отдавна е известно, че „каталунците“ са най-задлъжнелият футболен клуб в света, но въпреки това продължават да харчат огромни суми за трансфери и заплати.

Що се отнася до самата оферта, „Барса“ се смята, че дава €40 млн. и още няколко под формата на бонуси в периода на договора на Роберт Левандовски.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА