Last news in Fakti

9 Юли, 2022 09:28 886 2

ЦСКА 1948 ще преследва първа победа над Левски в дебюта на Любо Пенев

  • цска1948-
  • левски-
  • стоилов-
  • пенев

Ивайло Чочев пропуска мача със „сините“

ЦСКА 1948 ще преследва първа победа над Левски в дебюта на Любо Пенев - 1
Снимка: БГНЕС

ЦСКА 1948 приема Левски на стадион "Витоша" в Бистрица в най-интересната среща от първия кръг на efbet Лига. Двубоят започва в 21:00 часа и ще бъде предаван пряко по DIEMA SPORT, предава gong.bg.

И двата отбора, които са водени от едни от най-добрите наши треньори - Любослав Пенев и Станимир Стоилов, не крият амбициите си през този сезон. “Червените” ще преследват първа победа над Левски, като през двата сезона от своето влизане в efbet Лига те не само нямат успех на тима от “Герена”, но нямат и отбелязан гол в мрежата на “сините”.

Малкият капацитет на стадиона в Бистрица ще остави Левски без огромната подкрепа, тъй като на трибуните ще има едва около 300-400 "сиин" фенове.

Големият проблем пред Любо Пенев е травмата, която получи националът Ивайло Чочев на една от последните тренировки. Конузията не е сериозна, но ще го извади от състава за днешния сблъсък с Левски.

Станимир Стоилов също не може да разчита на най-опитния си играч - Ивелин Попов. Бившият национал се контузи по време на подготовката и още се възстановява. Очаква се обаче като титуляри да започнат новите попълнения Анте Блажевич и Роналдо, който блесна с головете си в контролите.

ЦСКА 1948 направи мащабна селекция през лятото. Отборът беше напуснат от доста опитни играчи - Галин Иванов, Димитър Пиргов, Иван Караджов, Деян Лозев, Венцислав Василев, Георги Ангелов, Емил Мартинов, Васил Шопов, Крум Стоянов. В отбора пък бяха привлечени петима бразилци - Енрике от Маритимо, Октавио от Локомотив София, Джонатан Перейра от Берое, Тиаго Барбоса от Интернасионал и Хелитон Джордж. Десният бек Стив Фуртадо и вратарят Генадий Ганев, които миналия сезон играха в Берое, също облякоха "червената" фланелка.

Резултати и мачове от първи кръг:
Ботев (Пд) - Хебър 0:1
Септември – Лудогорец 0:3
Днес
18:30 Локо (Пд)- Пирин
21:00 ЦСКА 1948 (София) – Левски
Утре
18:30 Локо (Сф) - Черно море
21:00 ЦСКА (София) - Арда (Кърджали)
11 Юли 2022
18:30 Спартак (Вн) – Славия
20:45 Берое - Ботев (Враца)


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Айхман

    2 1 Отговор
    Нищо не става и от този скопен кон!

    Коментиран от #2

  • 2 Левскар

    0 2 Отговор

    До коментар #1 от "Айхман":

    Аз като Левскар мога да кажа, че Любо е голям треньор. Националният отбор по негово време игра добър фурбол. Обаче като човек Любо беше голямо леке. Гледах обаче интервютата му когато беше треньор в Царско село и беше много сдържан и обран сякаш е улегнал. Ще видим сега дали пак няма да изперка.