Last news in Fakti

10 Юли, 2022 09:27 992 0

Манчестър Юнайтед привлича бивш вратар на Лацио

  • манчестър юнайтед-
  • вратар-
  • томаш-
  • стракоша

Томас Стракоша в момента е свободен агент

Манчестър Юнайтед привлича бивш вратар на Лацио - 1
Снимка: БГНЕС

Манчестър Юнайтед обмисля да привлече в състава си бившия вратар на Лацио Томас Стракоша. Договорът на 27-годишният албанец изтече и в момента той е свободен агент. "Червените дяволи" смятат да се възползват от ситуацията и да го вземат за заместник на Дийн Хендерсън, разкрива talkSPORT, цитирани от sportal.bg.

В последните дни се говореше, че интерес към Стракоша има от страна на Фулъм и лондончани дори са водили преговори с него. Изглежда от Юнайтед ще опитат да отмъкнат вратаря в последния момент. Не е сигурно обаче дали стражът ще предпочете да отиде на "Олд Трафорд", където ще е резерва на Давид де Хеа, или ще избере офертата на Фулъм, където със ще бъде №1 под рамката.

Стракоша е юноша на Лацио и почти цялата му кариера до момента премина на "Олимпико", ако не броим един сезон под наем в Салернитана. Роденият в Атина футболист има 208 мача за "Орлите" във всички турнири. Освен това той е и национал на Албания с 19 мача за тима.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА