Last news in Fakti

11 Юли, 2022 20:18 3 125 1

Фенербахче официално уволни Месут Йозил

  • месут йозил-
  • фенербахче

Световният шампион прекара 4 месеца в изолация

Фенербахче официално уволни Месут Йозил - 1
Снимка: БГНЕС

Месут Йозил официално вече не е играч на Фенербахче, след като клуба скъса договора му след 4-месечен период на изолация от първия тим.

Световният шампион продължава да пропада в своята кариера, като това се случва за втори път след раздялата си с Арсенал през януари 2021 г.

Двамата с временния наставник - Исмаил Картал, влязоха в сериозен диспут около методите на работа в тима, а ситуацията не се промени след назначението за постоянно на Хорхе Жесус.

33-годишният плеймейкър може да се наложи да помисли за пенсия, тъй като реномето му претърпя тотален крах в последните няколко години.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Алчрн

    7 1 Отговор
    Този е най-алчния футболист . Мазник