Last news in Fakti

12 Юли, 2022 18:33 1 876 0

Плеймейкър за почти €150 млн. е спряган за трансфер в Рома

  • хамес родригез-
  • рома-
  • ал-раян

Той премина през отборите на Реал Мадрид и Байерн Мюнхен

Плеймейкър за почти €150 млн. е спряган за трансфер в Рома - 1
Снимка: БГНЕС

Един от най-големите таланти от близкото минало - Хамес Родригез, може съвсем скоро да облече екипа на Рома, по информация на испанското издание AS.

Колумбиецът в момента играе за катарския Ал-Раян, но в миналото той струваше общо €148,63 млн. на своите клубове, като най-много за него плати Реал Мадрид през 2014 г., когато го привлече от Монако срещу €75 млн.

Хамес все още е на възраст, на която може да направи нещо значимо с кариерата си (31 г.), но за целта трябва да се завърне в едно от топ 5 първенствата в Европа.

Жозе Моуриньо със сигурност има нужда от подобен футболист, след като Хенрик Мхитарян официално напусне „римските вълци“ и подписа с Интер.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА