Last news in Fakti

14 Юли, 2022 12:33 1 621 0

Месут Йозил бързо намери подслон при друг турски гранд

  • месут йозил-
  • фенербахче-
  • истанбул башакшехир-
  • емре белозоглу

Бившият германски национал изглежда все още се ползва с известно реноме

Месут Йозил бързо намери подслон при друг турски гранд - 1
Снимка: БГНЕС

Месут Йозил продължава да е водеща тема в турските спортни средни, след като преди няколко дни договорът му с Фенербахче бе прекратен предсрочно с цели 2 години, а ето, че днес вече The Athletic твърди, че той е постигнал договорка с Истанбул Башакшехир.

Световният шампион с екипа на Германия е обект на сериозни критики, тъй като не спира да се въвлича в конфликти с ръководните органи в своите отбори.

Легендата на турския футбол - Емре Белозоглу, обаче е от малцината, с които Йозил поддържа добри отношения. Именно бившата звезда на Интер бе отговорен за привличането на 33-годишния плеймейкър при „фенерите“ през 2021 г., когато бе спортен директор и временен наставник на тима. Сега обаче той е старши-треньор на Башакшехир и явно иска да види германеца в редиците си.

Очакваме обаче потвърждение за сделката, тъй като подобно все още няма от страна на клуба или играча.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА