Last news in Fakti

19 Юни, 2013 18:30 1 540 0

Фабрегас: Бейл не може да струва 100 милиона

  • фабрегас-
  • бейл-
  • тотнъм-
  • реал мадрид-
  • цена
Фабрегас: Бейл не може да струва 100 милиона - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС
Една от звездите на Барселона Сеск Фабрегас направи любопитен коментар за евентуалния трансфер на Гарет Бейл от Тотнъм в Реал (Мадрид) срещу рекордната сума от 100 милиона евро. Офанзивният халф на каталунците обяви за глупаци големите съперници от Реал заради намерението си и на практика обезцени звездата на големия съперник на бившия му отбор Арсенал.
 
"Да похарчиш 100 милиона за Бейл е глупост. Не разбирам как един клуб може да похарчи толкова пари. Той е страхотен играч, но не се знае дали ще премине в Реал (Мадрид) и как ще се представи там", коментира Фабрегас.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА