Last news in Fakti

20 Юни, 2013 15:15 912 0

Истерия заради Бекъм в Китай, седем ранени

  • дейвид бекъм-
  • шанхай-
  • ранени-
  • истерия-
  • китай-
  • посещение
Истерия заради Бекъм в Китай, седем ранени - 1
Снимка: ЕПА/ БГНЕС

Истинска истерия предизвика посещението на футболната звезда Дейвид Бекъм в Китай. Седем души бяха ранени при хаос на стадион в Шанхай. От университета, който беше домакин на събитието, съобщиха, че контузените са трима полицаи, двама охранители и двама студенти. „Мирър“ съобщава за близо 1000 души, които са чакали с нетърпение идола си.

„Това е лудост, не очаквахме толкова много фенове“, каза футболист от местен отбор.

Британецът, чиято визита бе отменена, заяви, че посещава Китай с ясната цел и идея да вдъхнови местните деца и да ги „запали“ за спорта.

„Поканихме Дейвид Бекъм, за да вдъхнови много деца да спортуват, както и да накара повече хора да гледат местното футболно първенство. При предишните си посещения, Бекъм постигна невероятни резултати“, каза деятел на местната Супер лига, цитиран от Ройтерс.

Една от иконите на британския футбол наскоро се отказа от професионалната си кариера като играч. Той завърши с невероятното си „пътуване“ на „Парк де Пренс“, печелейки местната Лига 1 с ПСЖ.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА