Last news in Fakti

20 Юли, 2022 16:33 1 064 0

Бой и сълзотворен газ между футболни фенове и полиция след мач от евротурнирите (ВИДЕО)

  • кф тирана-
  • жрински мостар-
  • лига на конференциите

Двама души са стигнали до болница след конфликта

Бой и сълзотворен газ между футболни фенове и полиция след мач от евротурнирите (ВИДЕО) - 1
Снимка: Shutterstock

Футболната среща от квалификациите за Лигата на конференциите между КФ Тирана и Жрински Мостар се превърна в обект на масово меле между запалянковци и полиция в албанската столица, съобщи Euronews.

Босненският клуб победи с 0:1, а това даде повод за празненства на техните запалянковци около стадиона, които бързо прераснаха в безредици. Това наложи намесата на местните власти. Към униформените политат улични столове и камъни, а в отговор е използван сълзотворен газ.

За щастие, само двама души са стигнали до болница - по един от феновете и полицията, като и двамата са без опасност за живота.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА