Last news in Fakti

20 Юли, 2022 18:03 1 910 0

Милан си хареса едно от откритията при носителя на Лига Европа

  • еван ндика-
  • айнтрахт франкфурт-
  • милан

„Росонерите“ изглежда изпитват трудности на трансферния пазар в момента

Милан си хареса едно от откритията при носителя на Лига Европа - 1
Снимка: БГНЕС

Новопровъзгласеният шампион на Италия - Милан, изглежда е един от европейските грандове, които изпитват трудности в днешната конкурентна среда на трансферния пазар. „Росонерите“ привлякоха единствено със свободен агент Дивок Ориги и официализираха сделките за Жуниор Месиас и Алесандро Флоренци, за които предварително бе известно, че ще останат за постоянно. Спортният журналист Фабрицио Романо обаче смята, че клубът е в състояние да привлече френския централен защитник на Айнтрахт Франкфурт - Еван Ндика.

22-годишният бранител е едно от откритията на „суперорлите“, като той имаше основна роля в триумфа в Лига Европа през миналата кампания. Проблемът обаче е, че Манчестър Юнайтед и Тотнъм също са спрягани за играча, а на всички е добре известно, че англичаните не пестят пари, когато става въпрос за входящи трансфери.

Ндика би могъл да се превърне в дългогодишно решение на проблемите в отбрана за Милан, стига новите собственици да угодят на Стефано Пиоли и най-накрая развържат кесията, за да подсилят тима.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА