Last news in Fakti

20 Юли, 2022 18:33 1 218 0

Суарез може да се превърне във временен заместник на диагностицирания с рак Алер

  • луис суарез-
  • борусия дортмунд-
  • себастиан алер

Надеждите все пак остават, че националът на Кот д'Ивоар ще пребори болестта и ще се завърне на терена

Суарез може да се превърне във временен заместник на диагностицирания с рак Алер - 1
Снимка: БГНЕС

Кошмарната новина с рака на тестисите за Себастиан Алер изглежда ще принуди Борусия Дортмунд да търси бързо решение на въпроса с централния нападател. Sky Sports смята, че отговорът може да е Луис Суарез, който в момента си търси нов отбор.

Уругвайският ветеран вече призна, че иска да остане в Европа, но опциите му на този етап изглеждат ограничени, тъй като е видимо, че в краката му няма още много футбол за най-високо ниво.

Междувременно надеждите за Алер са, че ще успее да пребори болестта и ще може да изпълни намерението да се превърне в новата голяма звезда в нападението на „жълто-черните“ след раздялата с Ерлинг Холанд.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА