Last news in Fakti

20 Юли, 2022 22:03 2 300 1

Челси продава 80-милионния Кепа в Серия А

  • кепа аризабалага-
  • челси-
  • наполи

Испанецът изгуби категорично титулярното си място в Лондон

Челси продава 80-милионния Кепа в Серия А - 1
Снимка: БГНЕС

Кепа Аризабалага изглежда е напът официално да изгуби мястото си в Челси, като се смята, че Наполи е един от потенциалните купувачи на испанеца, според Daily Mail.

27-годишният вратар пристигна на „Стамфорд Бридж“ през 2018 г. от Атлетик Билбао срещу рекордните €80 млн., но след един скандал с Маурицио Сари се превърна в персона нон грата, а след това Томас Тухел привлече Едуар Менди и сенегалецът веднага получи титулярните ръкавици.

Няма никакъв шанс „лондончани“ да възвърнат инвестицията си в Кепа, но поне ще се опитат да си спестят разходите за заплатата му, тъй като договорът на играча е до 2025 г.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ваксър

    4 0 Отговор
    Този е по-скъп от F16! Егати!