Last news in Fakti

21 Юни, 2013 12:04 801 0

Нападнаха съпругата на Жулио Сезар

  • сезар-
  • съпруга-
  • кражба-
  • форталеза-
  • купа на конфедерациите
Нападнаха съпругата на Жулио Сезар - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС
Съпругата на вратаря на националния отбор на Бразилия Жулио Сезар е станала жертва на въоръжен грабеж във Форталеза. Сузана Вернер обясни, че инцидентът е станал малко преди полунощ в града, в който "Селесао" победи Мексико с 2:0 в мач от група "А" на турнира за Купата на Конфедерациите. Тя поясни, че е била ограбена в колата си, докато е чакала на светофар.
 
"Беше рутинна кражба, за каквато съм чувала. Случи ми се за първи път, но бях подготвена и не реагирах. Престъпниците бяха млади момчета и искаха вещите ми. Нямаше агресия, просто насочиха пистолет към мен. Казах им да вземат и колата, ако искат, но те ме пуснаха", заяви Вернер.
 
"Бяхме три коли на улицата, чакащи първата да премине. Можеше да се случи на всеки един от нас. Аз спечелих наградата. Животът продължава", допълни тя. но те изпревариха събитията и първи скъсаха взаимоотношенията си с "червените". От клуба може би се надяваха раздялата да стане по взаимно съгласие, без да се налага да им плащат, но очевидно това няма да стане.
 
Тази сутрин техният адвокат – Петър Величков, внесе в администрацията на клуба уведомление за едностранно прекратяване на договорите им по член 371 за неполучени парични възнаграждения.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА