Last news in Fakti

4 Август, 2022 16:03 697 0

Анчелоти се прицели във всичките шест трофея през новия сезон

  • карло анчелоти-
  • реал мадрид

Италианецът не желае да пренебрегва, който и да е турнир с Реал Мадрид

Анчелоти се прицели във всичките шест трофея през новия сезон - 1
Снимка: БГНЕС

Реал Мадрид е най-титулуваният клуб в света и то неслучайно. Манталитетът на отбора е такъв, че няма състезание, което да остава на заден план. Това личи и от последното интервю на Карло Анчелоти пред страницата на УЕФА.

През новия сезон ще има шест трофея и ние искаме да се борим за всеки един от тях“, каза „Татко Карло“ преди Суперкупата на Европа срещу Айнтрахт Франкфурт.

През миналия сезон „кралския клуб“ триумфира с Шампионската лига и Примера Дивизион, а през идната кампания ще може да спори за всичко възможно на клубния хоризонт.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА