Last news in Fakti

4 Август, 2022 19:33 1 035 0

Ако Силва подпише с Барселона, Манчестър Сити ще вземе френски национал

  • бернардо силва-
  • манчестър сити-
  • барселона-
  • набил фекир-
  • реал бетис

„Гражданите“ едва ли дълго ще умуват за заместника на португалеца

Ако Силва подпише с Барселона, Манчестър Сити ще вземе френски национал - 1
Снимка: БГНЕС

Бернардо Силва изглежда е все по-близо до трансфер в Барселона, каквото и да е финансовото състояние на клуба. Това от друга страна ще наложи на Манчестър Сити бързо да му намери заместник, а, според Fichajes, това ще е Набил Фекир от Реал Бетис.

29-годишният френски национал изненада всички през 2019 г., когато реши да напусне Олимпик Лион в посока скромния испански клуб, след като към него имаше интерес от Арсенал, Челси, Ювентус и Борусия Дортмунд.

Силва без съмнение е един от най-класните футболисти в настоящия състав на „гражданите“, но в миналото е доказано, че там рядко изпитват сантименти към когото и да било, така че евентуалната му продажба едва ли ще бъде приета шокиращо.

Фекир от друга страна е играч с огромен потенциал, но времето му, за да го реализира, започва да изтича.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА