Last news in Fakti

5 Август, 2022 16:33 794 1

И Байерн остана без централен нападател за началото на новия сезон

  • байерн мюнхен-
  • ерик-максим чупо-мотинг

Юлиан Нагелсман ще трябва да измисли нещо нестандартно

И Байерн остана без централен нападател за началото на новия сезон - 1
Снимка: БГНЕС

Байерн Мюнхен официално дава началото на новия сезон в Първа Бундеслига тази вечер срещу Айнтрахт Франкфурт, но за целта ще трябва да се справя без типичен централен нападател в редиците си. Освен продажбата на Роберт Левандовски, „баварците“ са и без Ерик-Максим Чупо-Мотинг, тъй като камерунецът претърпя операция за премахване на камъни в бъбреците, както сам сподели в социалните мрежи.

33-годишният нападател прекара две години като резерва на „Леви“ и тъкмо изглеждаше, че сега ще може да изиграе повече мачове и ще му се наложи да пропусне възможността си.

View this post on Instagram

A post shared by Choupo-Moting (@mr.choupo)

Юлиан Нагелсман ще е принуден да мисли нестандартно, като може да се довери на 17-годишния Матис Тел, който пристигна само преди няколко дни срещу €20 млн.

Друга опция е Джошуа Зиркзее, който се завърна от наем в Андерлехт, но е гласен за продажба в посока Фулъм в близките седмици.

В подобни ситуации най-често Томас Мюлер е заставал на върха на атаката, макар да е най-силен от малко по-дълбока позиция. В партньорство със Садио Мане, Лирой Сане и Серж Гнабри би могло този въпрос да бъде решен, докато Байерн не се реши да привлече истински заместник на Левандовски до края на трансферния прозорец.

Айнтрахт Франкфурт приема Байерн Мюнхен тази вечер от 21:30 часа на своя „Дойче Банк Парк“.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.