Last news in Fakti

6 Август, 2022 17:03 1 015 0

Мертенс с емоционални думи на раздяла с Неапол (ВИДЕО)

  • дрийс мертенс-
  • наполи

Белгиецът остава една от легендите на клуба

Мертенс с емоционални думи на раздяла с Неапол (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Дрийс Мертенс записа името си в историята, като най-резултатният нападател на Наполи, изпреварвайки дори легендите Марек Хамшик и Диего Армандо Марадона.

Той официално напусна клуба след 9 бляскави години, а на раздяла реши да публикува в социалните мрежи видео, в което да изрази емоциите си към Неапол и феновете на „партенопеите“.

Гордея се, че моят син Чиро се роди в Неапол, защото така, където и да обикаляме по света, той ще бъде неаполитанец. Аз от друга страна аз не съм се родил тук, макар за 9 години Наполи да стана моят дом и всички знаем, че градът стана част от моята кръв. Затова реших да запазя къщата си край залива, за да се прибирам толкова често, колкото мога“, каза Мертенс в социалните мрежи.

Той в момента е свободен агент, но името му се свързва с трансфер в Галатасарай, където няма да е изненада, ако сложи край на активната си кариера.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА