Last news in Fakti

7 Август, 2022 10:03 1 961 0

Гарет Бейл напомни за най-добрите си години с гола си за ЛА (ВИДЕО)

  • гарет бейл-
  • лос анджелис-
  • реал солт лейк

Уелсецът изглежда не е забравил как се бележат атрактивни попадения

Гарет Бейл напомни за най-добрите си години с гола си за ЛА (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Гарет Бейл може и вече да не е част от Реал Мадрид, но качествата му далеч не са за изхвърляне. Той блесна ярко в снощния мач за Лос Анджелис срещу Реал Солт Лейк, вкарвайки един от класическите за себе си голове.

Уелсецът влезе от резервната скамейка, за да вкара в 87' след спринт почти от центъра на терена по крилото. Той заобиколи Андрю Броди, както през 2014 г. стори с Марк Батра от Барселона.

Междувременно срещата завърши 1:4 за ЛА, като попаденията за гостите бяха дело още на Кристиан Аранго (2) и Келън Акоста, докато почетният гол за Реал бе дело на Серхио Кордова.


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА