Last news in Fakti

9 Август, 2022 18:03 1 444 0

ПСЖ и Челси чупят рекорди за защитник на Лестър

  • уесли фофана-
  • лестър сити-
  • челси-
  • псж

Съвсем скоро може да имаме нов най-скъп трансфер на бранител в историята

ПСЖ и Челси чупят рекорди за защитник на Лестър - 1
Снимка: БГНЕС

Уесли Фофана е напът да се превърне в най-скъпия защитник в историята, ако слуховете за него се окажат верни и той избере един измежду Челси и ПСЖ след престоя си в Лестър Сити.

Централният бранител в момента се смята, че е по-близо до „лондончани“, защото те са готови да направят трета оферта за него, която се очаква да бъде от порядъка на €75 млн., по информация на L'Equipe.

„Парижани“ обаче също имат подобна представа за своето предложение, макар досега да няма данни да са правили подобно.

Настоящият рекорд за най-скъп защитник отново се държи от „лисиците“, когато Хари Магуайър бе продаден на Манчестър Юнайтед през 2019 г. срещу €87 млн. Няма да е изненада, ако ръководството реши да отстоява изискванията си за €90 млн. за Фофана и така постижението да бъде подобрено.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА