10 Август, 2022 00:03 2 236 0

Тайсън Фюри обясни защо се отказва от пенсията (ВИДЕО)

  • тайсън фюри-
  • дерек чисора-
  • бокс-
  • исак лоу

Британецът вече заяви, че се готви за трети мач с Дерек Чисора

Тайсън Фюри обясни защо се отказва от пенсията (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Тайсън Фюри официално обяви, че излиза от пенсия, след като преди това вложи много усилия, за да убеди всички в боксовите среди, че мачът му срещу Дилиан Уайт е бил последният в кариерата му. Днес обаче той реши да публикува видео, в което да обясни мотивите си.

Реших да се завърна в бокса, защото ще мога да съм първият шампион в тежка категория в историята, който ще има две трилогии. Едната с Дионтей Уайлдър, а другата с Дерек Чисора“, каза „Циганския крал“.

Фюри по-рано хвърли ръкавицата към Чисора, а след това последният опонент на Кубрат Пулев прие с охота, като само призова час по-скоро да получи документите.

Тайсън също така потвърди, че ще заложи на Исак Лоу за свой треньор, защото смята, че той го познава по-добре от всеки друг на света.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА