9 Август, 2022 17:48 906 0

Ювентус плаща €16 млн. за голямата звезда на Айнтрахт

  • филип костич-
  • айнтрахт франкфурт-
  • ювентус

Сърбинът се очаква скоро да бъде представен в Торино

Ювентус плаща €16 млн. за голямата звезда на Айнтрахт - 1
Снимка: БГНЕС

Филип Костич се очертава да е най-новото попълнение за Ювентус през това лято, като Фабрицио Романо съобщи, че Айнтрахт Франкфурт се е съгласил на оферта в размер на €16 млн. плюс допълнителни бонуси за представянето му.

Сърбинът е една от големите звезди на „орлите“, като през миналата кампания имаше ключова роля за спечелването на Лига Европа.

Костич се подвизава на позицията на дясното крило, където през миналата година най-често виждахме Алваро Мората, но за всички бе ясно, че испанецът просто запълва дупка с оглед качествата си на типичен таран.

Очаква се 29-годишният нападател да бъде представен в Торино в близките дни.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА