Last news in Fakti

15 Август, 2022 09:34 1 006 2

Тен Хаг отмени почивния ден на футболистите на Юнайтед след резила

  • ерик тен хаг-
  • манчестър юнайтед-
  • футбол-
  • висша лига

Нидерландецът наредил на играчите си да пробягат 13 км

Тен Хаг отмени почивния ден на футболистите на Юнайтед след резила  - 1
Снимка: БГНЕС


Новият мениджър на Манчестър Юнайтед – Ерик Тен Хаг, реши да отмени почивния ден на футболистите си след резила срещу Брентфорд в събота. „Червените дяволи” катастрофираха с 0:4 в Лондон, а в неделя трябваше да имат почивен ден.

Тен Хаг обаче отново събра играчите си за извънредна тренировка, чието естество е било доста интересно.

Нидерландецът наредил на играчите си да пробягат 13 км. Точно с толкова футболистите на Брентфорд пробягаха повече от Манчестър Юнайтед.

Ходът на Тен Хаг обаче бе сериозно критикуван от специалистите, които твърдят, че по този начин треньорът е рискувал здравето на играчите си, предвид късния мач в събота.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Герги

    10 0 Отговор
    ..Сакън,да не се преуморят.а когато ги вземат...неброени...не се уморяват....Има ли такъв резил,трябва солидна глоба на разхождащите се по терена, футболни бизнесмени....
  • 2 Барези

    0 2 Отговор
    Като играех в аматьорски отбор, треньора ни караше много да тичаме. Някой като се оплакваше, отговорът беше: " Като не можеш да тичаш, сЕди си дОма и чЕти книга". А тия лигльовци щели да се преуморят, но не се преуморяват да прибират по 200-300 хиляди на седмица.