Last news in Fakti

16 Август, 2022 14:39 1 300 0

Арестуваха футболист, шофирал пиян

  • футбол-
  • александро бернабей-
  • селтик-
  • пиян-
  • арестуван

21-годишният аржентинец беше заменен рано във вчерашния двубой срещу Килмарнък, който Селтик спечели с 5:0

Арестуваха футболист, шофирал пиян - 1
Снимка:

Футболистът на Селтик Александро Бернабей е обвинен в шофиране в нетрезво състояние след вечерно излизане. 21-годишният аржентинец беше заменен рано във вчерашния двубой срещу Килмарнък, който Селтик спечели с 5:0.

Смята се, че левият бек, струващ £3,75 милиона, се е опитал да влезе в нощен клуб в центъра на Глазгоу след полунощ, но му е отказан достъп и по-късно е бил спрян от местната полиция.

„В понеделник 21-годишен мъж беше арестуван и обвинен в нарушение на правилата за движение по пътищата в центъра на Глазгоу.”, заявява говорител на полицията.

„Той беше освободен с гаранция да се яви в съда по-късно.“

Бернабей подписа с клуба през лятото от аржентинския Ланус от с петгодишен договор.

След преместването си в Шотландия той каза, че веднага се е насочил към борбата за титлата и разказа за вълнението си от това да играе в Шампионската лига.

Той каза: „Ще дам всичко за Селтик. Беше моя мечта да играя в Европа.”

От тима все още не са дали официално изявление по инцидента.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА