Last news in Fakti

17 Август, 2022 09:17 876 0

В Казахстан спрягат футболист за Левски, Мъри отрича

  • бауржан исламхан-
  • левски-
  • станимир стоилов-
  • футбол

Треньорът на "сините" Станимир Стоилов е работил с офанзивния халф в селекцията на бившата съветска република

В Казахстан спрягат футболист за Левски, Мъри отрича - 1

В Казахстан се появиха информации, че Левски проявява интерес към халфа и капитан на местния национален отбор Бауржан Исламхан. Треньорът на "сините" Станимир Стоилов е работил с офанзивния халф в селекцията на бившата съветска република.

В момента Исламхан изтърпява наказание за допинг, което изтича в началото на следващата година.

29-годишният фуболист за последно игра в гранда от ОАЕ Ал Аин. Преди това шест години беше част от Кайрат Алмати. Има периоди в Тараз, Кубан Краснодар и Астана.

Мъри категорично отрече слуховете пред медиите в Казахстан, но те твърдят, че до края на годината този трансфер може да се осъществи. "Това не е вярно", обяви Стоилов пред sports.kz.

След изтичането на наказанието на Исламхан, той ще може да премине в друг клуб без трансферна сума.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА