16 Август, 2022 18:48 2 072 2

Лоло Джоунс недоумява защо социалните мрежи я критикуват за избора ѝ да замрази свои яйцеклетки (ВИДЕО)

  • лоло джоунс-
  • лека атлетика

Бившата световна шампионка по лека атлетика иска да опази шансовете си за деца, въпреки че е на 40 години в момента

Трикратната световна шампионка по лека атлетика Лоло Джоунс стана обект на огромна критика в социалните мрежи, след като обяви, че ще замрази свои яйцеклетки, за да запази шансовете си за поколение, въпреки факта, че в момента е на 40 години.

Никога не съм си мислела, че ще бъда малтретирана, защото искам деца“, написа тя, като част от една дълга своя публикация в Instagram.

View this post on Instagram

A post shared by Lolo Jones (@lolojones)

Голяма част от коментарите адресират критиката си към факта, че тя е избрала кариерата пред семейството и в момента е прекалено късно, за да поправи тази грешка.

Това обаче един от проблемите на професионалния спорт при жените, защото раждане в пика на кариерата може да провали всеки един шанс за реализация.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Студопор

    8 0 Отговор
    При условие, че й пука какво говорят в социалните мрежи, не мисля, че изобщо има смисъл да се размножава.
  • 2 пфф

    3 0 Отговор
    Какъв професионален спорт на 40 г.? Мъжете и там за нищо не стават!