29 Юни, 2013 12:58 740 0

Неймар: Чест ще е да отбележа на Касияс

  • бразилия-
  • неймар-
  • испания-
  • касияс
Неймар: Чест ще е да отбележа на Касияс - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС
Голямата звезда на националния тим на Бразилия Неймар се надява да успее да помогне на родината си да победи Испания във финала за Купата на конфедерациите, който ще се играе утре. Селесао надви Уругвай трудно с 2:1 в полуфиналите, докато "Ла Фурия" се справи след дузпи срещу италианците и така двата отбора ще спорят за трофея утре.
 
"Винаги съм се възхищавал на много играчи. Касияс е един от най-великите вратари в света", заяви Неймар, цитиран от "Ас".
 
"Имам наистина огромен респект към него и му се възхищавам изключително много", добави новото попълнение на Барселона.
 
"Всеки би искал да има такъв вратар в своя отбор. Надявам се в неделя да имам честта да му вкарам гол", каза още той.
 
"Това ще бъде много голям мач. Всички го очакваме с голямо нетърпение. Очаква ни сблъсък между два исторически национални отбора, два отбора с големи традиции. Испания ще бъде със своите звезди, Бразилия също. Надявам се този мач да зарадва цяла Бразилия и да спечелим", завърши младокът.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА