Last news in Fakti

18 Август, 2022 19:03 3 148 2

Арсенал изпраща в изгнание най-скъпата покупка в историята си

  • никола пепе-
  • арсенал-
  • ница

Нападателят така и не оправда огромната сума за трансфера си

Арсенал изпраща в изгнание най-скъпата покупка в историята си - 1
Снимка: БГНЕС

Арсенал е напът да изпрати в изгнание най-скъпия футболист в историята си - Никола Пепе, след като вече стана повече от ясно, че Микел Артета няма да разчита на него в конкуренцията на Габриел Мартинели, Емил Смит Роу, Букайо Сака, Рийс Нелсън и новото попълнение Маркиньос.

Foot Mercato твърди, че котдивоарецът ще бъде преотстъпен под наем на Ница до края на сезона, тъй като никой в момента не желае да плати особено висока цена за крилото.

Пепе пристигна през 2019 г. на „Емиратс“ от Лил срещу внушителните €80 млн., но през следващите 3 години той допринесе за едва 48 гола.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Обективен

    0 0 Отговор
    48 гола за 3 сезона....колкото и да е дълъг сезона, това не е никак зле. Те очакват машини с по 35-40 гола на сезон, но такъв разваля баланса, а и ако се контузи...
  • 2 Пепе

    4 0 Отговор
    Не е въпроса в головете въпроса е че като е на терена отбора не върви..