Last news in Fakti

20 Август, 2022 16:39 887 0

Ужасна вратарска грешка подари точка на Севиля срещу Валядолид (ВИДЕО)

  • севиля-
  • реал валядолид

Серхио Асеньо определено трябва да поеме отговорност за изравнителния гол

Ужасна вратарска грешка подари точка на Севиля срещу Валядолид (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Севиля постигна до трудно равенство срещу Реал Валядолид с 1:1, благодарение на кошмарната грешка на Серхио Асеньо в последните минути на срещата.

Вратарят на гостите трябваше да хване безпроблемно една балонна топка, но вместо това кълбото мина покрай ръцете му и се озова на пътя на Карим Рекик, който се бе озовал на върха на атаката, за да се разпише в 86'.

Преди това Ануар бе дал преднина на гостите и с десетина минути преди края изглеждаше, че Валядолид ще стигне до безценни три точки срещу един от именитите тимове в Примера Дивизион.

Междувременно свада извън терена между резервите Маркос Акуня и Джауад Ел Ямик приключи с червени картони и те ще пропуснат следващите двубои на своите отбори.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА