Last news in Fakti

20 Август, 2022 23:36 1 174 1

Интер демонстрира офанзивна мощ срещу Специя

  • интер-
  • специя

„Нерадзурите“ започват да се разиграват

Интер демонстрира офанзивна мощ срещу Специя - 1
Снимка: БГНЕС

Интер триумфира с класическото 3:0 над Специя, като отново феновете могат да се зарадват на успешна комбинация между Ромелу Лукаку и Лаутаро Мартинез.

500 дни след последната голова интервенция между двамата партньори в атаката те отново го направиха в 35', когато белгиецът свали една висока топка от Барела на пътя на Лаутаро, а той не пропусна от средна дистанция с прецизен удар по земята.

След почивката Хакан Чалханоглу добави втори гол, но този път без да стреля от дузпа или пряк-свободен удар, а от игра.

Хоакин Кореа и Един Джеко замениха звездната двойка в атаката на Симоне Индзаги, за да покажат на свой ред, че могат да комуникират отлично на терена. Босненецът подаде към аржентинеца в наказателното поле и резултатът стана 3:0.

Интер вече е с два победи от първите си два мача, докато Специя ще трябва да се фокусира върху отборите от своя калибър, след като преди седмица започна с победа с 1:0 над Емполи, но днес бе напълно надигран.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 фен

    2 0 Отговор
    Браво!