Last news in Fakti

21 Август, 2022 00:58 1 893 0

Реал Мадрид спечели поредния си мач с три дузпи в Ла Лига

  • реал мадрид-
  • селта виго

Една от тях обаче бе пропусната от Еден Азар

Реал Мадрид спечели поредния си мач с три дузпи в Ла Лига - 1
Снимка: БГНЕС

Селта Виго допусна загуба с 1:4 от Реал Мадрид в късния мач от испанската Примера Дивизион, след като съдията Хуан Мансано посочи на три пъти бялата точка.

Карим Бензема се разписа от първия наказателен удар в 14', а Яго Аспас изравни от втория в 23' преди Лука Модрич да ни предложи малко от магията си със страхотен индивидуален пробив и красив удар от дистанция малко преди паузата.

След това Винисиус Жуниор завърши мощна контраатака на тима си, а Феде Валверде оформи крайното 1:4 в 66'.

В 86' Бензема бе фаулиран за нова дузпа, а за бялата точка застана Еден Азар, който тъкмо се бе появил в игра, но белгиецът пропусна. Изглежда кошмарът за рекордната покупка на „белия балет“ няма край дори в подобни нагледно предрешени моменти.

Реал обаче може да се похвали с нов силен мач и победа, за да продължи защитата на титлата си, докато Селта остава с точката си от първия кръг срещу Еспаньол.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА