Last news in Fakti

21 Август, 2022 18:26 1 266 1

Две страхотни попадения не разделиха Айнтрахт от Кьолн

  • айнтрахт франкфурт-
  • кьолн

Срещата се динамизира в последната третина

Айнтрахт Франкфурт и Кьолн завършиха 1:1 в поредния кръг от Първа Бундеслига, благодарение на две страхотни попадения след 70-тата минута на мача.

Даичи Камада откри от пряк-свободен удар от минимален ъгъл, като успя да изненада Марвин Швабе, но не и без помощта на Тим Хюберс, който опита да отклони топката, но само я плъзна по темето си и над ръкавиците на своя вратар.

Ян Тилман пък стреля от воле от дъгата на наказателното поле в 82' и намери долния ъгъл на Кевин Трап. ВАР разгледа ситуацията, защото имаше футболист в засада при удара, но съдиите прецениха, че той не влияе на видимостта на стража на „орлите“.

Така Айнтрахт ще трябва да почака за първата си победа през новата кампания поне още седмица, докато Кьолн все още не е опитвал вкуса на поражението.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Рошко

    1 0 Отговор
    Къде си расъл къде си пасъл бря, погледни си заглавието бе момко