Last news in Fakti

22 Август, 2022 22:03 790 0

Зверев няма да е готов за US Open

  • александър зверев-
  • us open

Световният №2 продължава да лекува контузията на глезена си

Зверев няма да е готов за US Open - 1
Снимка: БГНЕС

Александър Зверев ще пропусне и предстоящото Открито първенство в САЩ, тъй като няма да е напълно възстановен от контузия в глезена, съобщи германското издание Bild.

25-годишният атлет се контузи тежко по време на финалите на Roland Garros по време на битката му срещу Рафаел Надал. Той дори напусна корта на патерици, което вещаеше всички тези лоши новини.

Зверев все още е под №2 в световната ранглиста, а фактът, че Борна Чорич вече е новият шампион на „Мастърса“ в Синсинати означава, че Саша ще изгуби още 1000 точки от актива си и вече е само на 130 пред Надал.

Очакванията в Германия са, че първата ракета на страната ще бъде на линия за Купа „Дейвис“ в средата на септември в Хамбург.

US Open тази година стартира на 29 август и ще приключи на 11 септември.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА