Last news in Fakti

23 Август, 2022 20:33 2 896 0

Появи се изненадващ купувач за Франки де Йонг

  • байерн мюнхен-
  • барселона-
  • франки де йонг

Плеймейкърът на Барселона може би все пак ще си тръгне от „Камп Ноу“

Появи се изненадващ купувач за Франки де Йонг - 1
Снимка: БГНЕС

Всички усилия на Барселона за продажбата на Франки де Йонг до момента удряха на камък. Mundo Deportivo обаче твърди, че Байерн Мюнхен се е включил в надпреварата за подписа на нидерландеца.

25-годишният плеймейкър на „каталунците“ вече многократно отказа да се присъедини към Манчестър Юнайтед заради всички проблеми, които има в момента в клуба, но „баварската машина“ е съвсем различен клуб и това може и да заинтригува „лалето“.

До момента Байерн изхарчи почти €140 млн. за нови попълнения, подписвайки с Матайс де Лихт, Садио Мане, Матис Тел и Раян Гравенберх. Балансът обаче на тима не е чак толкова нарушен, защото в същото време се раздели с играчи за €95 млн. Един от тях дори е Роберт Левандовски, който избра „каталунците“ за своя следващ тим.

Остават 8 дни до затварянето на трансферния прозорец това лято, така че ни очакват някои доста динамични промени с напредването на времето.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА