Last news in Fakti

24 Август, 2022 21:18 814 0

УЕФА наложи символична глоба за способностите на ПСЖ

  • псж-
  • уефа

Клубът все пак бе санкциониран най-тежко от разследваните клубове

УЕФА наложи символична глоба за способностите на ПСЖ - 1
Снимка: БГНЕС

Появиха се първите данни за глоби срещу клубовете, които по-рано през седмицата стана ясно, че УЕФА разследва за нарушаване на правилата на финансовия феърплей. ПСЖ е с най-тежка санкция от всички дотук.

La Repubblica твърди, че „парижани“ ще трябва да платят €10 млн. глоба, което за финансовите способности на френския гранд е символична сума.

Ювентус ще трябва да отдели €3 млн. от бюджета си за санкции, а Милан ще плати €2 млн.

Очаква се Интер и Рома да получат известни ограничения за привличане на нови играчи, докато Интер, Олимпик Марсилия и Монако все още имат шанс, за да се измъкнат от ситуацията без щети.

Продължава обаче да е любопитно каква ще е съдбата на Барселона, защото клубът придоби скандална популярност през изминалата година, като най-големия длъжник в историята на спорта, но въпреки това харчи пари на поразия.


Поставете оценка:
Оценка 1.3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА