Last news in Fakti

26 Август, 2022 23:03 672 0

Андреев стигна до финала в Прага със съотборника си от Боливия

  • адриан андреев-
  • муркел алехандро делиен веласко

Двамата ще спорят за титлата от „Чаленджъра“ в чешката столица

Андреев стигна до финала в Прага със съотборника си от Боливия - 1
Снимка: БГНЕС

Адриан Андреев и Муркел Алехандро Делиен Веласко ще спорят за титлата на „Чалънджъра“ в Прага на червени кортове, след като отстраниха с 4:6, 6:4, 10:8 Милош Карол и Витали Сачко.

Тайбрекът бе особено оспорван, като от двете страни на корта трудно се стигаше до грешки, но при втория мачбол българинът и боливиецът се класираха напред.

Съперници в мача за титлата ще бъдат Влад Виктор Корнеа от Румъния и Андрю Паулсон от Чехия. Те победиха с 2:0 сета двойката Мартин Куевас от Уругвай и Адриан Менендес-Месейрас от Испания. Срещата е планирана за 14:00 часа българско време на 27 август.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА