Last news in Fakti

26 Август, 2022 23:52 875 0

Кузманов и Томова не успяха да се доберат от US Open

  • виктория томова-
  • димитър кузманов-
  • us open-
  • брендън холт-
  • виктория кузмова

Двамата ни тенисисти отпаднаха в последния квалификационен кръг за турнира

Кузманов и Томова не успяха да се доберат от US Open - 1
Снимка: БГНЕС

Двама от водещите тенисисти у нас - Виктория Томова и Димитър Кузманов, отпаднаха на финалния етап от квалификациите за влизане в основната схема на Откритото първенство на САЩ.

Вики отстъпи след 90 минути игра на словачката Виктория Кузмова след 4:6, 4:6, докато „Мико“ си спретна страхотна битка срещу американеца Брендън Холт в 162 минути и резултат 6:4, 3:6, 6:3.

На хартия и двамата българи бяха фаворити в своите двубои, но в тениса това има прекалено ниска стойност и от значение е настроението в играта и мотивацията за успех на тенисистите в деня и часа на техните мачове.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА